BACHELORSTUDIES

Anvendt lingvistik i Rusland - Anvendt lingvistik-uddannelser i Rusland Anvendt lingvistik

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Studere tosprogethed og andet sprog Erhvervelse gennem samtale og sprogtilegnelse analyse hjælper anvendt lingvistik forskere udvikle teorier om sprogindlæring. Denne information kan derefter bruges til at forme sprogpolitik og mere effektivt at undervise eleverne.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Anvendt lingvistik i Rusland - Tag din Bachelor i Rusland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Anvendt lingvistik, Rusland Filter

Grundlæggende sprogvidenskab

BAUMAN Moscow State Technical University
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Russisk
på universitet

I 2020 planlægger Fakultet for Sprogvidenskab at tilmelde studerende til fuldtidsstudie på et betalt grundlag under det statslige professionelle uddannelsesprogram, retning 45 ...

Læs mere