close

Filtre

Se resultater

Arabiske studier Beirut - Arabiske studier-uddannelser i Beirut Arabiske studier, Beirut

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. Arabiske studier kan bestå af enhver kombination af akademiske områder, såsom kultur, geografi, politik, historie. Programmer kan også centrere sig på et… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Arabiske studier kan bestå af enhver kombination af akademiske områder, såsom kultur, geografi, politik, historie. Programmer kan også centrere sig på ethvert andet aspekt, som det vedrører arabiske lande og de mennesker, der bor i eller stammer fra dem.

Libanon, officielt republikken Libanon er et land i det østlige Middelhav. Det er omkranset af Syrien mod nord og øst og Israel mod syd.

Inddragelse af mange uddannelsesinstitutioner skildrer, at Beirut er centrum for uddannelse og læring i hele Libanon. Værd at se arkitektoniske områder og tilgængeligheden af ​​forskellige uddannelsesinstitutioner vidner Beirut 's uddannelsesmæssig succes i Libanon.

Arabiske studier Beirut - Tag din Bachelor i Beirut. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Beirut Arab University
Beirut, Libanon

Institut for arabisk sprog og litteratur giver berigende muligheder for læring, adresserer nye udfordringer og ansvar i et krævende miljø, hvor kvalitet er altafgørende, mulig ... +

Institut for arabisk sprog og litteratur giver berigende muligheder for læring, adresserer nye udfordringer og ansvar i et krævende miljø, hvor kvalitet er altafgørende, muliggør personlig udvikling af enkeltpersoner og forbedrer kritisk tænkning og læring for livet og erhvervserfaring. -
Bachelor
Engelsk
Okt 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her