Filter
Bachelorgrader
Argentina Santa Rosa Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Santa Rosa - Bachelor-uddannelser i Santa Rosa Bachelor, Santa Rosa

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Internationale studerende vil finde et bredt og forskelligartet vifte af højere læreanstalter tilbyder fremragende muligheder for overkommelige undersøgelser af høj standard. Stor betydning som er fastsat på uddannelsessystemet i Argentina. Deres mål er at give videnskabelige, faglige, humanistisk og teknisk uddannelse i den højeste sfære.

Bachelor Santa Rosa - Tag din Bachelor i Santa Rosa. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Argentina
Santa Rosa
Studietype
Hastighed
Universidad Nacional de La Pampa

Ingeniørfag i Naturressourcer og Miljø er en tværfaglig karriere, der beskæftiger sig med virkningen af menneskelige aktiviteter på naturlige og antropiske systemer. ... [+]

Ingeniørfag i Naturressourcer og Miljø er en tværfaglig karriere, der beskæftiger sig med virkningen af menneskelige aktiviteter på naturlige og antropiske systemer.

I emnerne i de første tre år understreges blandt andet undervisning i grundvidenskab og teknologier som biologi, kemi, matematik, fysik, økologi, edepologi, økonomi, sociologi, klimatologi og hydrologi. I denne fase erhverves viden og færdigheder, som senere vil blive brugt af emner svarende til den anvendte teknologis cyklus i fjerde og femte år. I disse år forbereder eleverne sig på en teoretisk og praktisk måde til at løse miljøproblemer, forvalte naturressourcer på en integreret måde samt at designe og gennemføre et forskningsprojekt i eget valg (speciale).Snapwire / Pexels... [-]

Argentina Santa Rosa
Februar 2020
Spansk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk