BACHELORSTUDIES

Arkæologi Heroica Veracruz - Arkæologi-uddannelser i Heroica Veracruz Arkæologi, Heroica Veracruz

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Arkæologi undersøgelser historie og kultur af tidligere civilisationer ved at undersøge de artefakter og strukturer efterladt, herunder deres værktøjer, kunst, religiøse relikvier og fysiske rester. Avancerede studerende vil typisk vælge en fokus af interesse, såsom en type samfund, en bestemt region eller et bestemt tidsrum i tide.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Veracruz er et hjem for mange kendte universiteter i Mexico. Den mest berømte universitet i byen er Universidad Veracruzana der giver de studerende med 56 bachelorgrader programmer, 37 skibsførere og 5 ph.d. '.

Arkæologi Heroica Veracruz - Tag din Bachelor i Heroica Veracruz. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkæologi, Heroica Veracruz Filter

Grad i arkæologi

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Bachelor
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Spansk
på universitet

Arkæologi gennem systematiske studier af materiel kultur, forsøg på at rekonstruere svunden sociale fænomener, indarbejde metoder og teknikker til at registrere data for at gi ...

Læs mere