BACHELORSTUDIES

Arkæologi Nordamerika - Arkæologi-programmer Arkæologi Nordamerika

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Arkæologi er studiet af kultur og historie af tidligere civilisationer gennem de strukturer og artefakter efterladt, såsom fysiske rester, illustrationer, værktøj og religiøse emner. En bestemt periode, vil en region i verden, eller en bestemt type samfund ofte være den studerendes 's fokus.

Spanning 23 lande, Nordamerika er kontinent fyldt med pædagogiske muligheder. Studerende har mulighed for at lære flere sprog og udvikle en forståelse af vidt forskellige kulturer.

Arkæologi Nordamerika - Tag din Arkæologi Nordamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkæologi, Nordamerika Filter

Grad i arkæologi

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Bachelor
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
Spansk
på universitet

Arkæologi gennem systematiske studier af materiel kultur, forsøg på at rekonstruere svunden sociale fænomener, indarbejde metoder og teknikker til at registrere data for at gi ...

Læs mere