BACHELORSTUDIES

Arkæologi i Portugal - Arkæologi-uddannelser i Portugal Arkæologi

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Arkæologi er studiet af kultur og historie af tidligere civilisationer gennem de strukturer og artefakter efterladt, såsom fysiske rester, illustrationer, værktøj og religiøse emner. En bestemt periode, vil en region i verden, eller en bestemt type samfund ofte være den studerendes 's fokus.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Arkæologi i Portugal - Tag din Bachelor i Portugal. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkæologi, Portugal Filter

Arkæologi

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Portuguese (Portugal)
på universitet

Uddannelse: At have en bred og kritisk syn på den menneskelige fortid sammen med en forståelse af, hvordan dette forhold den nuværende og den fremtidige samt vores opfattelse ...

Læs mere