BACHELORSTUDIES

Arkæologi i Tyrkiet - Arkæologi-uddannelser i Tyrkiet Arkæologi

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Studere tidligere civilisationer gennem deres strukturer og artefakter, herunder fysiske rester, illustrationer, værktøj og religiøse genstande, for at forstå deres historie og kultur er nøglen til genstand for arkæologi. Studerende kan specialisere sig i et bestemt område som geografisk område, tidspunkt eller type samfund.

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Arkæologi i Tyrkiet - Tag din Bachelor i Tyrkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkæologi, Tyrkiet Filter

Bachelor i arkæologi

Bilkent University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Institut for Arkæologiens placering i Anatolien, det historiske korsvej, der forbinder de såkaldte orientalske og vestlige kulturer, giver en unik mulighed for at studere dybt ...

Læs mere