41 Bachelor Programmer i Arkitektur i Asien for 2024

Bachelor Programmer i Arkitektur i Asien for 2024Filter
    • Ho Chi Minh City, Vietnam

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Arkitektur er design og konstruktion af bygninger, der kombinerer kunst, matematik, videnskab og logistik. På arkitektuddannelsen lærer du at tegne præcise designs af bygninger enten i hånden eller med computersoftware. Du kan studere moduler som bæredygtig arkitektur og fremtidens byggeri.

    • Tbilisi, Georgien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Arkitektuddannelsen blev etableret i 2017. Udviklingen af ​​uddannelsen og den høje acceptrate resulterede i en adskillelse af skolen, og fra 2021 er der allerede etableret en ny Skole for Arkitektur og Design. Caucasus University engelsksprogede arkitekturprogram er blevet udpeget som kandidat til medlemskab af verdens mest berømte og prestigefyldte professionelle organisation, Royal Institute of British Architects (RIBA).

    • Academic City, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Programmet giver en grundig forankring inden for arkitekturemnet, herunder en portefølje af design, tekniske og teoretiske kurser, der dækker alle aspekter af arkitekturteori og praksis. Kurset er designet med henvisning til RIBA-kriterierne, hvilket giver de studerende et godt afrundet og internationalt respekteret pensum. Studerende arbejder på tværs af tekniske og humaniora-discipliner og tester viden og færdigheder fra disse kurser gennem en række kerneprojekter, der undervises i et studiemiljø (ca. 50% af kurserne). Kurset giver de studerende de vigtigste analytiske og praktiske færdigheder og viden, der kræves for at nå RIBA del 1-niveau, det første skridt hen imod formelt Chartership som arkitekt (kursusakkreditering verserende).

    • Ras Al Khaimah, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    Arkitektur er både processen og produktet af planlægning, udformning, og konstruere bygninger og andre fysiske strukturer.

    • Baku, Aserbajdsjan

    Fuldtid

    På campus

    Russisk, Aserbajdsjansk

    Specialister er uddannet i hvert fagområde på bachelor-, master- og ph.d.-grader. Kandidater fra fakultetet kan gøre deres aktivitet i arkitektoniske, byplanlægning, miljø-design, restaurering af monumenter, design etc.

    • Qingdao, Kina

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Programmet dækker en periode på fem år og forbereder enkeltpersoner for den uafhængige professionelle praksis arkitektur og udføre forskning i forskellige aspekter af feltet.

    • Suzhou, Kina

    Fuldtid

    På campus

    Engelsk

    Programmet giver dig et omfattende fundament inden for arkitektur. Læreplanen er centreret om progressivt artikulerede designstudier, hvor studerende konfronteres med forskellige skalaer fra design, fra små bygninger til den bymæssige dimension og med spørgsmålet om bæredygtighed i alle dens facetter og implikationer. Dette er den første bachelor i arkitektur ved et kinesisk universitet, der modtager validering fra Royal Institute of British Architects (RIBA). Instituttet roste instituttet for "at skabe et karakteristisk miljø, hvor studerende lærer fra en international og kinesisk kontekst med en ambition om at fremstille en ny type kandidat, med vægt på menneskecentreret arkitektur, til den nye globale kontekst".

    • Nanjing, Kina

    Fuldtid

    På campus

    Blandt mere end 1.800 højere uddannelse institutter i Kina, er SEU en af ​​de ældste og top 20 for sin mere end et århundredes akademisk ekspertise og hele-person uddannelse.34 af landets skoler og afdelinger tilbyder 64 bachelor, 210 kandidat-og 112

    • Hong Kong, Hongkong

    På campus

    Engelsk

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Science in Architectural Studies er en præ-professionel uddannelse, der giver dig en bred forståelse af arkitektur, med speciale i teknologien til bygningsinformationsmodellering (BIM) og bæredygtigt design. Det vil udvikle din viden om præ-professionel arkitektonisk teknologi og introducere dig til arkitektonisk praksiss driftsmiljø.

    • Shuwaikh Educational, Kuwait

    Sammensætningen af den foreslåede læreplan for arkitektur stemmer overens med de nationale krav til National Architectural Accreditation Board [NAAB], som angiver, at mindst 20 procent af de samlede point, der kræves for at gennemføre programmet, skal opfyldes af kurser i liberale studier

    • Serpong Sub-District, Indonesien

    Program studi Architecture Pradita University , bertekad menyiapkan arsitek yang kreatif, kritis dan peka terhadap perkembangan technology, tren, gaya hidup masyarakat urban for menciptakan lingkungan binaan yang berkelanjutan.

    • Taipei, Taiwan

    På campus

    Skolen er selvpositioneret som et "højkvalitetsundervisning og industri-universitetstilknytning dobbeltorienteret universitet", og har til formål at "træne rygraden i samfundet med faglige kvaliteter, innovativ tænkning og empati" som uddannelsesmål. Af denne grund fremmer skolen "Sunshine Youth Project" for at dyrke eleverne til en afbalanceret udvikling af fem uddannelser i dyd (entusiastisk service), visdom (kærlighed og viden), fysisk (stærk krop), gruppe (sund personlighed), og skønhed (kunstnerisk smag). Sunshine Ungdom; implementere "Innovative Creativity Popularization Education Program" for at dyrke elever med innovativ tænkning; tilbyde flere og tværfaglige læringskanaler for at udvide elevernes læringshorisonter. Derfor er "Sunshine (Sunshine Youth), Innovation (Innovative Ability), π China (Interdisciplinary Learning)" blevet skolens egenskaber.

    • Niigata, Japan

    På campus

    Dette felt har til formål at uddybe kendskabet til arkitektur og bymiljøer, såsom boliger og social infrastruktur. Studerende lærer teknologier til at skabe sikre og sikre bygninger samt byrum med hensyn til funktionalitet, katastrofeforebyggelse og miljøhensyn.

    • Sendai, Japan

    På campus

    Graduate School of Architecture har fem divisioner på kandidatuddannelsen og fire divisioner på ph.d. -uddannelsen. Arkitekter har altid bestræbt sig på at skabe arkitektoniske designs, der realiserer forbindelsen mellem samfund, natur og opholdsrum. Vores kurser er designet til at give eleverne både professionelle arkitektoniske færdigheder og en stærk følelse af kreativitet. For at opnå en kandidatgrad i faget har de studerende mulighed for at skrive et speciale eller oprette og præsentere et arkitektonisk design.