BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Australien - Arkitektur-uddannelser i Australien Arkitektur

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Arkitektur i Australien - Tag din Bachelor i Australien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Arkitektur, Australien Filter

Bachelor of Urban Development (Honours)

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

QUTs bachelor i byudvikling (Honours) er et fleksibelt kursus, der giver dig mulighed for at forfølge dit interesseområde. Du får reel erfaring og skaber kontakter i branchen, ...

Læs mere

Bachelor i det byggede miljø

Melbourne Polytechnic
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien ...

Læs mere

Bachelor i det byggede miljø (Arkitektur)

University of Canberra
BA
Jan 2021
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Bachelor of the Built Environment (Arkitektur) vil give dig en liberal forståelse for, hvad det betyder at være arkitekt i en globaliseret og dynamisk verden.

Læs mere