BACHELORSTUDIES

Deltid Arkitektur i Canada - Arkitektur -uddannelser i Canada Arkitektur

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Canada er det bedste land til at forfølge din videregående uddannelse, hvis du er en interaktiv person. Næsten hver etnisk gruppe er repræsenteret i Canada og dermed er det 'sa multikulturelle samfund. Sprogbarrieren er ikke et problem for udenlandske studerende, da Canada betragtes som verdens 's leder i sprogundervisning.

Deltid Bachelor i Canada - Tag din Deltid Bachelor i Canada. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Arkitektur, Canada Filter

Bachelor i arkitektoniske studier

Carleton University Undergraduate
Canada, Ottawa
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Carleton's Bachelor of Architectural Studies fokuserer på viden, erfaring, kreativitet og fantasi. Vores program opfordrer dig til at udforske ideer ved at lave, vurdere ideer ...

Læs mere

Honours Bachelor i miljødesign og planlægning

Fanshawe College
Canada, London + 3 Mere
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Grønnere, mere bæredygtige samfund. Fællesskaber, der arbejder i harmoni med miljøet for at skabe varige og nyttige offentlige rum. Hvis du ser en fremtidig udformning og plan ...

Læs mere