BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Cypern - Arkitektur-uddannelser i Cypern Arkitektur

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Højere uddannelse i Cypern foregår i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, portugisisk, tyrkisk, græsk og kinesisk. Dette har løst spørgsmål om sproglige barrierer i disse højere læreanstalter muliggør endda internationale studerende til at søge landets videregående uddannelser.

Arkitektur i Cypern - Tag din Bachelor i Cypern. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Arkitektur, Cypern Filter

Bachelor & diplom i arkitektur

Neapolis University Pafos
Bachelor
Okt 2020
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
30 Sep 2020
Engelsk
Græsk
på universitet

Programmet i arkitektur tilbyder en bachelorgrad efter fire års fuldtidsstudier og et diplom i arkitektur efter fem års fuldtidsstudier.

Læs mere

Bachelor i arkitektur

BAU Bahcesehir Cyprus University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Formålet med dette fakultet er at uddanne arkitekter og ingeniører, der er i stand til at opfylde kravene i æraen, der tager hensyn til menneskelige, natur- og strukturelle mi ...

Læs mere