BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Forenede Arabiske Emirater - Arkitektur-uddannelser i Forenede Arabiske Emirater Arkitektur

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Arkitektur i Forenede Arabiske Emirater - Tag din Bachelor i Forenede Arabiske Emirater. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Arkitektur, Forenede Arabiske Emirater Filter

BA (Hons) i arkitektur

Heriot-Watt University Dubai
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Programmet giver en grundig forankring inden for arkitekturemnet, herunder en portefølje af design, tekniske og teoretiske kurser, der dækker alle aspekter af arkitekturteori ...

Læs mere

Bachelor i arkitektur

American University of Ras al Khaimah
Bachelor
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Arkitektur er både processen og produktet af planlægning, udformning, og konstruere bygninger og andre fysiske strukturer.

Læs mere

Bachelor of Architecture

American University of Sharjah
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Vores Bachelor of Architecture program er det første program af sin slags uden for Nordamerika, der ydes akkreditering af den nationale Architectural akkrediterende Board (Naa ...

Læs mere