BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Italien - Arkitektur-uddannelser i Italien Arkitektur

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Arkitektur i Italien - Tag din Bachelor i Italien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkitektur, Italien Filter

Bachelor i arkitektonisk videnskab

Mediterranea University of Reggio Calabria
Bachelor
Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den 1. Cycle Degree Course (bachelorgrad) i "Architectural Science" skal udvikle den professionelle figur af en Junior Arkitekt, der deltager i planlægning, design, konstrukti ...

Læs mere