BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Litauen - Arkitektur-uddannelser i Litauen Arkitektur

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

Arkitektur i Litauen - Tag din Bachelor i Litauen. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Arkitektur, Litauen Filter

Bachelor i Arkitektur (Integreret Studier: Bachelor og Master)

Kaunas University of Technology
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
5 år
31 Jul 2020
Engelsk
Litauisk
på universitet

En dynamisk, innovativ og praktisk samtidig implementeres programmet via Studio-metoden. Studiekurser er integreret i en enkelt kompleks opgave: Elever lærer arkitekturrelater ...

Læs mere

Master of Architecture

Vilnius Gediminas Technical University
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Formålet med uddannelsen er at give universitetet uddannelse, vigtigste viden og færdigheder for at selvstændigt løse arkitektoniske og urbanisering opgaver.

Læs mere