BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Mongoliet - Arkitektur-uddannelser i Mongoliet Arkitektur

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Mongoliet er et land i Mellemøsten og Centralasien. Det grænser Rusland i nord og Kina i syd, øst og vest. Ulan Bator, hovedstaden og den største by, er hjemsted for omkring 45% af befolkningen. Det tager normalt vesterlændinge omkring 9 til 18 måneder, før de får gode konversation evner mongolsk.

Arkitektur i Mongoliet - Tag din Bachelor i Mongoliet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkitektur, Mongoliet Filter

Bachelor landskabsarkitektur

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
Aug 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Med en Bachelor of Landscape Architecture, studerende kommer til at etablere landskabsarkitektur professionelle base, menneskeheden sund, forbedring af levevilkår og design af ...

Læs mere