Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

Arkitektur

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Arkitektur Oceanien - Tag din Arkitektur Oceanien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Bachelor i det byggede miljø

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien for at sikre, at eleverne har væsentlige færdigheder som krævet af arkitekter på bachelor niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic . [+]

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien for at sikre, at eleverne har væsentlige færdigheder som krævet af arkitekter på bachelor niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic .

kursus beskrivelse

Bachelor of the Built Environment blev akkrediteret i slutningen af ​​2013, med Tertiary Education Quality Standards Agency (TEQSA).

Kursusdesign omfatter input fra en række interessenter, herunder arkitektoniske og byggefirmaer, der sikrer teoretisk og praktisk dækning.

Bachelor of the Built Environment er tilpasset anbefalingerne fra Australian Institute of Architects Standards for undergraduate programmer i arkitektur. Fra denne grad vil du:... [-]


Bachelor i arkitektonisk design

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer. [+]

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer.

Oversigt

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer.

Dit første skridt i at blive arkitekt

Dette program er det første skridt til at blive arkitekt og vil hjælpe dig med at udvikle en forståelse af arkitekturen, der giver dig et mangfoldigt sæt af færdigheder og læringserfaringer.

Du vil fokusere på at lære de grundlæggende færdigheder, der kræves af en arkitekt og arkitektonisk designer, og intensivt udvikle en bred grundforbindelse i design og kommunikationsfærdigheder.... [-]