Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

Arkitektur

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Arkitektur Oceanien - Tag din Arkitektur Oceanien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Bachelor Af Det Byggede Miljø

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Melbourne Polytechnic s Bachelor of det byggede miljø blev udviklet efter strenge samråd med erhvervslivets aktører og benchmarking med sammenlignelige kurser inden Australien for at sikre, at de studerende har væsentlige færdigheder som kræves af arkitekter på bachelor-niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic. [+]

Melbourne Polytechnic s Bachelor of det byggede miljø blev udviklet efter strenge samråd med erhvervslivets aktører og benchmarking med sammenlignelige kurser inden Australien for at sikre, at de studerende har væsentlige færdigheder som kræves af arkitekter på bachelor-niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic.

Kursusbeskrivelse

Den Bachelor of det byggede miljø blev akkrediteret i slutningen af ​​2013, med Education Kvalitet Standards Agency Tertiær (TEQSA).

Kursus design omfatter input fra en række interessenter, herunder arkitekt- og byggefirmaer, sikrer teoretisk og praktisk dækning.

Den Bachelor of det byggede miljø er justeret til anbefalingerne fra Australian Institute of Architects Standarder for bacheloruddannelserne i Arkitektur. Fra denne grad vil du:... [-]