Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

Arkitektur

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Oceanien består af øer i det sydlige, vestlige og centrale Stillehav, herunder Melanesien, Mikronesien og Polynesien. Udtrykket er undertiden udvidet til at omfatte Australien, New Zealand og Malay Archipelago.

Arkitektur Oceanien - Tag din Arkitektur Oceanien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere

Bachelor i arkitektonisk design

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer. [+]

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer.

Oversigt

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer.

Dit første skridt i at blive arkitekt

Dette program er det første skridt til at blive arkitekt og vil hjælpe dig med at udvikle en forståelse af arkitekturen, der giver dig et mangfoldigt sæt af færdigheder og læringserfaringer.

Du vil fokusere på at lære de grundlæggende færdigheder, der kræves af en arkitekt og arkitektonisk designer, og intensivt udvikle en bred grundforbindelse i design og kommunikationsfærdigheder.... [-]


Bachelor i det byggede miljø

Melbourne Polytechnic
på universitet Fuldtid 3 år February 2019 Australien Melbourne

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien for at sikre, at eleverne har væsentlige færdigheder som krævet af arkitekter på bachelor niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic . [+]

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien for at sikre, at eleverne har væsentlige færdigheder som krævet af arkitekter på bachelor niveau. Byg din fremtid med Melbourne Polytechnic .

kursus beskrivelse

Bachelor of the Built Environment blev akkrediteret i slutningen af ​​2013, med Tertiary Education Quality Standards Agency (TEQSA).

Kursusdesign omfatter input fra en række interessenter, herunder arkitektoniske og byggefirmaer, der sikrer teoretisk og praktisk dækning.

Bachelor of the Built Environment er tilpasset anbefalingerne fra Australian Institute of Architects Standards for undergraduate programmer i arkitektur. Fra denne grad vil du:... [-]