BACHELORSTUDIES

Arkitektur Oceanien - Arkitektur-programmer Arkitektur Oceanien

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Arkitektur Oceanien - Tag din Arkitektur Oceanien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, Oceanien Filter

Bachelor of Urban Development (Honours)

Queensland University of Technology
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

QUTs bachelor i byudvikling (Honours) er et fleksibelt kursus, der giver dig mulighed for at forfølge dit interesseområde. Du får reel erfaring og skaber kontakter i branchen, ...

Læs mere

Bachelor i det byggede miljø

Melbourne Polytechnic
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Melbourne Polytechnic Bachelor of the Built Environment blev udviklet efter nøje høring af branchens interessenter og benchmarking med komparative kurser inden for Australien ...

Læs mere

Bachelor i det byggede miljø (Arkitektur)

University of Canberra
BA
Jan 2021
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Bachelor of the Built Environment (Arkitektur) vil give dig en liberal forståelse for, hvad det betyder at være arkitekt i en globaliseret og dynamisk verden.

Læs mere