BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Portugal - Arkitektur-uddannelser i Portugal Arkitektur

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Arkitektur i Portugal - Tag din Bachelor i Portugal. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkitektur, Portugal Filter

Geografi og regional planlægning

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Portuguese
på universitet

Uddannelse mål 1) at være bekendt med de grundlæggende teorier og begreber i Geografi; 2) At erhverve grundlæggende begreber inden for områderne miljø, fysisk planlægning og u ...

Læs mere