BACHELORSTUDIES

Arkitektur i Saudi-Arabien - Arkitektur-uddannelser i Saudi-Arabien Arkitektur

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Saudi-Arabien, officielt kendt som Kongeriget Saudi-Arabien, er det største arabiske stat i det vestlige Asien efter areal og den næststørste i den arabiske verden. Saudi-Arabien er tjent med det nationale flyselskab Saudi Arabian Airlines, der ofte omtales ved sin arabiske navn Saudia.

Arkitektur i Saudi-Arabien - Tag din Bachelor i Saudi-Arabien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkitektur, Saudi-Arabien Filter

Bachelor i Arkitektur

جامعة دار الحكمة
Bachelor
01 Sep 2020
<
Fuldtid
<
5 år
29 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Bachelor of Architecture-programmet ved universitetet søger at udvide elevers horisonter og udvikle deres evner til at træffe de rigtige beslutninger og udstyre dem med det 21 ...

Læs mere