BACHELORSTUDIES

Arkitektur Barcelona - Arkitektur-uddannelser i Barcelona Arkitektur, Barcelona

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Som den 2. største by i Spanien, er Barcelona hovedstaden i Catalonien provinsen. Det har over 4 millioner indbyggere. Det er en levende by, der er vært tusindvis af turister årligt. Det er hjemsted for universitetet i Barcelona blandt andre.

Arkitektur Barcelona - Tag din Bachelor i Barcelona. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Barcelona Filter

Bacheloruddannelse i arkitektur

International University of Catalonia
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
10 semestre
Engelsk
på universitet

UIC er forpligtet til at give sine studerende den bedste faglige forberedelse inden for både den teoretiske og praktiske verden og også at give dem de værktøjer, der er nødven ...

Læs mere

Bachelorgrad i arkitektur

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull
Bachelor
07 Sep 2020
<
Fuldtid
<
5 år
Spansk
Engelsk
Catalan
på universitet

På La Salle-Ramon Llull University School of Architecture i Barcelona er vores mål at imødekomme behovene i det professionelle marked, og derfor har vi valgt en ny metode med ...

Læs mere