BACHELORSTUDIES

Arkitektur Sydamerika - Arkitektur-programmer Arkitektur Sydamerika

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Hvis du ønsker at øge din viden om sociale, kulturelle, administrative og historiske synspunkter i Sydamerika og det latinske verden, er dette kontinent for dig.

Arkitektur Sydamerika - Tag din Arkitektur Sydamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Sydamerika Filter

Arquitetura e urbanismo

Faculdade Ideal (FACI)
Bachelor
<
Fuldtid
Portuguese
på universitet

Planejamento do espaço. Com apenas essas três palavrinhas, poderíamos definir a totalidade e a variedade de atividades que um Arquiteto e Urbanista pode desenvolver. Atuando n ...

Læs mere

Bachelor i arkitektur og urbanisme

Grupo Tiradentes
Bachelor
Mar 2021
<
Fuldtid
<
10 semestre
Portuguese
på universitet

Træk i et projekt opstår drømme materialisere sten for sten. Den Bachelor of Architecture and Urbanism, dannet af Facipe erhverver færdigheder til at designe og overvåge genne ...

Læs mere