BACHELORSTUDIES

Arkitektur San Francisco - Arkitektur-uddannelser i San Francisco Arkitektur, San Francisco

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

San Francisco er førende finansielle og kulturelle centrum i Californien. Sammen med andre moderne emne den højere læreanstalt i byen er kendt for grader i sundhed og biomedicinske videnskaber.

Arkitektur San Francisco - Tag din Bachelor i San Francisco. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, San Francisco Filter

Bachelor i arkitektur (B.Arch) i arkitektur

Academy of Art University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
10 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Bachelor of Architecture-programmet, der tilbydes som en første professionel grad, giver en intens designuddannelse ved at udvikle hver studerendes kapacitet til at syntetiser ...

Læs mere

Bachelor of Fine Arts (BFA) i interiørarkitektur og design

Academy of Art University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
8 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Skolen for interiørarkitektur og design BFA-læseplan integrerer teori, design og teknologi i takt med industriens standarder. Vores studerende udvikler de nødvendige intellekt ...

Læs mere