$close

Filtre

Se resultater

Arkitekturteknologi Terre Haute - Arkitekturteknologi-uddannelser i Terre Haute Arkitekturteknologi, Terre Haute

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen. Studerende med interesse for de tekniske aspekter af byggeriet kan overveje at studere arkite… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Studerende med interesse for de tekniske aspekter af byggeriet kan overveje at studere arkitektonisk ingeniørarbejde. Denne type program normalt lærer eleverne de nødvendige færdigheder til at designe og overvåge den strukturelle integritet og forskellige andre interne systemer i bygninger.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Terre Haute Indiana er kendt for varme somre og milde vintre.Byen er en typisk college by i den sydlige del af staten bygget op omkring universiteterne

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Rose-Hulman Institute Of Technology
Terre Haute, USA

Vores Civil Engineering-program tilbyder streng praktisk uddannelse undervist af erfarne professorer.

Vores Civil Engineering-program tilbyder streng praktisk uddannelse undervist af erfarne professorer. -
Bachelor
på universitet