BACHELORSTUDIES

Arkivvidenskab Asien - Arkivvidenskab-programmer Arkivvidenskab Asien

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Arkivforskning er et område med akademisk studie, der diskuterer måder arkiverne opbygges og vedligeholdes. Digital bevarelse og forskning, dokumenthåndtering og bevarelse er ofte omfattet af denne type program.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Arkivvidenskab Asien - Tag din Arkivvidenskab Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, Asien Filter

Bachelor i informations- og datalogi

Liaoning University of Technology
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Denne hovedformål har til formål at dyrke avancerede talenter for at opnå et fremragende matematisk fundament og evnen til matematisk tænkning og at mestre de grundlæggende te ...

Læs mere