BACHELORSTUDIES

Arkivvidenskab i Kina - Arkivvidenskab-uddannelser i Kina Arkivvidenskab

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Arkivforskning refererer til bevaring af materialer til et firma. Arkivforskere kan lære om forvaltning og bevarelse af et digitalt bibliotek. Mange arkivister arbejder i den private sektor for at katalogisere en virksomheds vigtige administrative dokumenter.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

Arkivvidenskab i Kina - Tag din Bachelor i Kina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, Kina Filter

Bachelor i informations- og datalogi

Liaoning University of Technology
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Denne hovedformål har til formål at dyrke avancerede talenter for at opnå et fremragende matematisk fundament og evnen til matematisk tænkning og at mestre de grundlæggende te ...

Læs mere