BACHELORSTUDIES

Arkivvidenskab i New Zealand - Arkivvidenskab-uddannelser i New Zealand Arkivvidenskab

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Arkivforskning er et område med akademisk studie, der diskuterer måder arkiverne opbygges og vedligeholdes. Digital bevarelse og forskning, dokumenthåndtering og bevarelse er ofte omfattet af denne type program.

New Zealand er en ø land i det sydvestlige Stillehav. Landet geografisk omfatter to vigtigste landmasser - at i nord og syd øerne - og mange mindre øer. Oversøiske studerende har brug for at have en studerende visum og et rimeligt niveau for kontanter til at bruge for at kunne foretage et studium ved en New Zealand baseret uddannelsesinstitution. New Zealand uddannelsesinstitutioner vil informere de relevante udlændingemyndigheder hvis en studerende ophører med at deltage i deres indskrevne kurser, som derefter kan suspendere eller annullere denne elev 's visum. Uddannelsesinstitutioner ofte også udveksle denne tilmelding og fremmøde data elektronisk med andre offentlige instanser med ansvar for at yde studentermedhjælp.

Arkivvidenskab i New Zealand - Tag din Bachelor i New Zealand. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, New Zealand Filter

Bachelor i informationsvidenskab

Massey University
Bachelor
Mar 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet
Online

Information Sciences spænder over de fleste af vores daglige liv, og det vil kun stige, da verden bliver mere forbundet. Vær en del af en af verdens hurtigst voksende industri ...

Læs mere