BACHELORSTUDIES

Arkivvidenskab Oceanien - Arkivvidenskab-programmer Arkivvidenskab Oceanien

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Arkivforskning er et område med akademisk studie, der diskuterer måder arkiverne opbygges og vedligeholdes. Digital bevarelse og forskning, dokumenthåndtering og bevarelse er ofte omfattet af denne type program.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Arkivvidenskab Oceanien - Tag din Arkivvidenskab Oceanien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, Oceanien Filter

Bachelor i informationsvidenskab

Massey University
Bachelor
Mar 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet
Online

Information Sciences spænder over de fleste af vores daglige liv, og det vil kun stige, da verden bliver mere forbundet. Vær en del af en af verdens hurtigst voksende industri ...

Læs mere