BACHELORSTUDIES

Arkivvidenskab Radnor - Arkivvidenskab-uddannelser i Radnor Arkivvidenskab, Radnor

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Arkivforskning refererer til bevaring af materialer til et firma. Arkivforskere kan lære om forvaltning og bevarelse af et digitalt bibliotek. Mange arkivister arbejder i den private sektor for at katalogisere en virksomheds vigtige administrative dokumenter.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Arkivvidenskab Radnor - Tag din Bachelor i Radnor. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Arkivvidenskab, Radnor Filter

Bachelor i informationsvidenskab og teknologi

Cabrini University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Lær de begreber og færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme informationsteknologibehovet og udfordringerne i Information Age-arbejdspladsen og samfundet som en større ...

Læs mere