BACHELORSTUDIES

Kunststudier Mount Lawley - Kunststudier-uddannelser i Mount Lawley Kunststudier, Mount Lawley

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Kunststudier Mount Lawley - Tag din Bachelor i Mount Lawley. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Kunststudier, Mount Lawley Filter

Bachelor of Arts (Arts Management)

Edith Cowan University
BA
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Giver et fundament i forretningsteori og praksis for kunstindustrien. Programmet er specifikt branchefokuseret og designet til at give de studerende viden og færdigheder til a ...

Læs mere

Bachelor i scenekunst

Edith Cowan University
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

Udforsker originale, selvudtænkte og samarbejdende tilgange til forskning, skabelse, produktion og præsentation af samtidskunst.

Læs mere