BACHELORSTUDIES

Kunststudier Perth - Kunststudier-uddannelser i Perth Kunststudier, Perth

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Victoria har otte universiteter og forskellige regering-run institutioner, der letter tekniske og videreuddannelse. Derudover er der en tilstand bibliotek, som er godt for forskere, som de videregående uddannelser i området.

Kunststudier Perth - Tag din Bachelor i Perth. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Perth Filter

Bachelor af spil og virtuelle verdener

Academy of Interactive Entertainment
Bachelor
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Den Bachelor of Games og virtuelle verdener (Programmering) er et treårigt Degree leveret i samarbejde med Canberra Institute of Technology (CIT). Graden er designet til at pr ...

Læs mere