BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Belgien - Kunststudier-uddannelser i Belgien Kunststudier

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Kunststudier i Belgien - Tag din Bachelor i Belgien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Kunststudier, Belgien Filter

Bachelor fotografering

Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
6 semestre
Fransk
på universitet

Eller bevægelige billeder invadere flere og flere vores dagligdag. Denne produktion kan kun sikres ved de kompetente teknikere!

Læs mere

Bachelor kunstmarkedet

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Bachelor
<
Deltid
<
3 år
Fransk
Online

Den SDS® BACHELOR PROFESSIONAL kunstmarked er en europæisk diplom fra INSHED. Uddannelsen giver mulighed for at være fagligt operationel i begyndelsen af ​​din karriere og nyd ...

Læs mere

Bachelor i international digital kunst og underholdning

Howest University College West Flanders
BSc
Sep 2020
<
Fuldtid
på universitet

DAE er en 180 ECTS fuldtids bacheloruddannelse designet af og udviklet til kreative, ambitiøse, lidenskabelig og usædvanlige individer.

Læs mere

Bachelor sds photographie

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Bachelor
<
Deltid
<
3 år
Fransk
Online

Le BACHELOR PROFESSIONNEL SDS® PHOTOGRAPHIE est un diplôme européen délivré par l'INSHED. La formation permet d'être professionnellement opérationnel dès le debut de votre car ...

Læs mere