Kunststudier i Cypern - Kunststudier-uddannelser i Cypern Kunststudier

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad. De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem,… Læs mere

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Cypern ligger i det nordøstlige hjørne af Middelhavet. Det er den tredje største ø i Middelhavet. Cypern er kendt for at være fødestedet for Aphrodite (Venus), den græske gudinde for kærlighed.

Kunststudier i Cypern - Tag din Bachelor i Cypern. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MA | MSc
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
Nicosia, Cypern

Bachelor of Music i musik

Bachelor of Music i musik -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
University of Nicosia
Nicosia, Cypern

At sætte eleverne i stand til at demonstrere en innovativ og professionel tilgang til moderne Fine Art-praksis, der integrerer teoretiske principper i deres praksis.

At sætte eleverne i stand til at demonstrere en innovativ og professionel tilgang til moderne Fine Art-praksis, der integrerer teoretiske principper i deres praksis. -
BA
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk, Græsk
på universitet