BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Danmark - Kunststudier-uddannelser i Danmark Kunststudier

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Danmark 's videregående uddannelse lægger vægt på det tekniske videregående uddannelser gennem universitetets læring. De fleste af de danske universiteter tilbyder også kvalitet international studerende kultur på grund af sin afslappede skandinaviske attitude.

Kunststudier i Danmark - Tag din Bachelor i Danmark. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Kunststudier, Danmark Filter

Bachelor i Kommunikationsdesign

Designskolen Kolding
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
på universitet

Institut for Kommunikationsdesign uddanner Kommunikationsdesignere med speciale inden for et af fagområderne

Læs mere

Bachelor i Webudvikling

University College of Northern Denmark
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Drømmer du om en fremtidig karriere inden for web- og multimedieteknologi? Har du allerede en AP-grad i computervidenskab eller multimedie design

Læs mere

Bachelor i Industrielt Design

Designskolen Kolding
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
på universitet

Fagområdet Industrielt design er i en hastigt accelererende udvikling i overgangen fra det industrielle samfund til et videns- og kommunikationsbaseret samfund.

Læs mere