BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Estland - Kunststudier-uddannelser i Estland Kunststudier

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Estland er et demokratisk parlamentarisk republik inddelt i femten amter, med dens hovedstad og største by er Tallinn. Estland har 12 offentlige og 8 private universiteter. Den ældste universitet i landet er universitetet i Tartu, etableret i 1632.

Kunststudier i Estland - Tag din Bachelor i Estland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Estland Filter

Bachelor i spildesign og -udvikling (Professionel videregående uddannelse)

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Estisk
på universitet

Spildesign og -udvikling er et pensum designet til at give færdigheder til både mobil- og pc-spiludvikling samt opstart af dit eget spilfirma.

Læs mere