BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Finland - Kunststudier-uddannelser i Finland Kunststudier

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

De Arts involverer programmer en abstrakt karakter, og typisk universiteter opdele skolerne i Arts fra skoler i Science. De fordele, der tilbydes til fællesskabet ved kunst er mere kreative og gearet til intellektuel tænkning.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Kunststudier i Finland - Tag din Bachelor i Finland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Finland Filter

Bachelor i kultur og kunst, spildesign

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Graduerede i Game Design grad vil mestre spilproduktion med vægt på planlægning og udvikling af spil og opnå en klar forståelse af spilindustrien.

Læs mere