BACHELORSTUDIES

Kunststudier Firenze - Kunststudier-uddannelser i Firenze Kunststudier, Firenze

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Firenze er en af ​​de mest folkerige by i Italien. Dette sted er kendt for sin kunst institutioner. Desuden er institutioner som Florence University of Arts dedikeret til at levere god kvalitet kunst uddannelse. Disse uddannelsesinstitutioner fokuserer på over alle grooming af de studerende.

Kunststudier Firenze - Tag din Bachelor i Firenze. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Firenze Filter

BFA-programmet i nutidens smykke- og smykkedesign

ALCHIMIA Contemporary Jewellery School
Bachelor
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Det toårige BFA-program tilbyder en omfattende grundforbindelse i moderne smykker og kropsudsmykning til dem uden forudgående erfaring eller besiddelse af smykker-making færdi ...

Læs mere