375 Bachelor Programmer i Kunststudier i Nordamerika for 2024

Bachelor Programmer i Kunststudier i Nordamerika for 2024Filter
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    16 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    King Universitys online Bachelor of Science i informationsteknologi vil lære dig, hvordan du anvender passende informationsteknologier og -metoder. Vælg et af fire tilgængelige spor: cloud computing og systemadministration, cybersikkerhed, digital forretnings- og spiludvikling og informationssystemer.

    • Los Angeles, USA
    • Valencia, Spanien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, Spanish

    Velkommen til den spændende verden af Digital Fine Arts! I denne fascinerende æra af teknologi og kreativitet opstod Digital Arts som en innovativ og fængslende udtryksform. Konvergensen mellem digital teknologi og traditionelle kunstneriske discipliner har givet anledning til et grænseløst univers af kreative muligheder.

    • Dahlonega, USA
    • Gainesville, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Fine Arts med en hovedfag i billedkunst er en professionel grad, der udstyrer studerende med ekspertise inden for deres fokusområde, der bedre vil forberede dem til kandidatskole og beskæftigelsesmuligheder som kunstner inden for kreative industrier. Fokusområderne i BFA i billedkunst er: Keramik og skulptur; Digital kunst; Tegning og maling; Grafisk design; Fotografering; og Printmaking og Paper Arts. (Bemærk: fokusområdet vises ikke i eksamensbetegnelsen, og alle kandidater fra programmet modtager en BFA i billedkunst.)

    • San Francisco, USA

    Fuldtid

    8 semestre

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    • Lawrence Township, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Studerende vil lære at analysere, konceptualisere og skabe videospil og relaterede komponenter, såsom animation, lyd, ikke-lineære historier, softwaregrænseflader og brugeroplevelse. Alle studerende gennemfører kurser i medieteori, grundlæggende computerkodningssprog, billedkunst og design og almene uddannelseskurser. De vil vælge en vægt på visuelt design, lyddesign, narrativt design eller en kombination af de tre. Kulminerende i et tværfagligt, årelangt projekt, vil graden udstyre de studerende med de færdigheder, teoretiske rammer og erfaring, der er nødvendige for at komme ind i spilindustrien eller forfølge arbejde i de relaterede interaktive mediefelter.

    • Cincinnati, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vores tværfaglige læseplan er designet til at forberede dig til en fremtid på forkant med moderne illustration.

    • Rutherford, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Studerende kan have stor i kunst og modtage en bachelor of arts in art. Du kan også have en anden disciplin på universitetet og mindre i kunst. Du har mulighed for at vælge en eller flere koncentrationer i løbet af studiet, herunder kunst, grafisk design, maleri og tegning, fotografi og nye medier

    • Winter Park, USA

    Fuldtid

    80 uger

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Full Sail University spiludvikling bachelor i naturvidenskabsprogram guider studerende gennem hele spiludviklingscyklussen, fra forproduktion til færdigt produkt. Din uddannelse vil forbedre din evne til at oprette programkode til 3D-grafisk display, multiplayer-spil, kunstigt intelligente modstandere og virtuelle virtuelle miljøer i realtid.

    • Harrisonburg, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    En kandidat i kunsthistorie kan se frem til en karriere inden for museumskuration, kunstrådgivning, kunstlovgivning og håndhævelse, virksomhedsrådgivning, vurdering og mere. Kunsthistoriestuderende studerer billedkunstens historie i deres kulturelle og sociale kontekst. Eleverne lærer at beskrive, analysere og fortolke kunstværkers form og indhold og bliver fortrolige med kunsthistorisk teori, analysemetoder og kunstkritik.

    • Hamilton, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    McMaster Studio Arts BFA (Bachelor of Fine Arts) er et intensivt program, der forbereder de studerende til karrieresucces som kunstnere, mens de bygger færdigheder inden for kritisk tænkning, visuel læseevne og iværksætterinnovation. Vores kurser tilbyder streng udforskning af en lang række medier, herunder skulptur, trykning, maleri, tegning, keramik, installation, digitale teknologier og hybrid praksis.

    • Lethbridge, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Chicago, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Form verden gennem din kreativitet. Kunst er studiet og praksis af forskellige kunstneriske tilstande og medier, der påvirker samfundet og kulturen.

    • Langley City, Canada
    • Richmond, Canada

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Videospilindustrien er massiv og global og tjener over 40 milliarder dollars alene i USA sidste år. Markedstendenser viser, at det fortsat vil være en vigtig arbejdsgiver for godt betalte, højt kvalificerede fagfolk. Vores unikke spiludviklingsprogram er i modsætning til ethvert andet program. Du får de tekniske færdigheder, du har brug for til at udvikle videospil og viden om forretningens iværksætteraspekter - alt imens du får erfaring og udvikler din specialisering i en række teambaserede aktiviteter.

    • Lamoni, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Graceland-studerende med hovedfag i Studio Art møder et moderne program, der er designet til at forberede de studerende på at være socialt engagerede verdensforandrere, få succesfulde kunstcentrerede karrierer og forfølge et livslangt engagement i billedkunsten. Graceland er et sted, hvor begavede og motiverede studerende kan trives og opmuntres til selvstændighed og meningsfuld kommunikation og samarbejde, mens de studerer i vores ekstraordinære Helene Center for Visual Arts.

    • Nashville, USA

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    TreveccaDu kan vælge webdesign og -udvikling, hvis du er i gang med en bachelor of Science i datalogi, grafisk design eller informationsteknologi. Kursusarbejdet dækker udvikling, design og funktionalitet af websider, og omfattende laboratorieerfaring forbereder dig på at designe, kode og programmere websteder og applikationer af enhver art.