BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Palæstina - Kunststudier-uddannelser i Palæstina Kunststudier

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

En række institutioner for videregående uddannelse har optrådt i de seneste år i hele de palæstinensiske områder og i Gaza-striben. Selvom unge, disse faciliteter er i stand til at tilbyde en bred vifte af programmer til lokale og internationale studerende.

Kunststudier i Palæstina - Tag din Bachelor i Palæstina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Palæstina Filter

Multimedier og grafisk design

Palestine Polytechnic University
Bachelor
<
Fuldtid
Engelsk
Arabic (Jordan)
på universitet

Multimedia og grafisk design det sigter mod at forberede kvalificerede og kreative studerende kognitivt og professionelt at dække de lokale og internationale markedets behov i ...

Læs mere