BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Rusland - Kunststudier-uddannelser i Rusland Kunststudier

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Rusland (russisk: Россия) er langt det største land i verden, der dækker mere end en ottendedel af Jordens 's beboede areal. Den tidligere Nationale Udvalg for videregående uddannelse i Rusland finansieret 240 universiteter, akademier og institutter, hvilket gør Rusland til et solidt land for at studere i.

Kunststudier i Rusland - Tag din Bachelor i Rusland. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Kunststudier, Rusland Filter

BA i kommunikation og kunst Business, BA i Art Management

International University in Moscow IUM
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8 semestre
på universitet

Programmet blev udviklet i midten af ​​90-s og ikke har analoger i Rusland.Manglen på specialister i hurtigt voksende underholdningsbranchen bestemmer konstant efterspørgsel a ...

Læs mere

Bachelor of Fine Arts

Мининский Университет
Bachelor
<
Fuldtid
Russisk
på universitet

Drøm at blive en sand mester i pen? At have udestående oratoriske evner og svitse menneskers hjerter med retfærdige ord? Er du forelsket i teater, og har gennemgået alle de ny ...

Læs mere