BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Schweiz - Kunststudier-uddannelser i Schweiz Kunststudier

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Kunststudier i Schweiz - Tag din Bachelor i Schweiz. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

6 Resultater i Kunststudier, Schweiz Filter

Bachelor i kunst i kunsthistorie og visuel kultur

Franklin University Switzerland
BA
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Kurser i kunsthistorie og visuel kultur undersøger produktionen af kunst, arkitektur og film gennem de tekniske, sociale, økonomiske, kulturelle, psykologiske og epistemologis ...

Læs mere

Bachelorer i grafisk design og / eller illustration

CANVAS
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
Fransk
på universitet

Bachelorer i grafisk design og / eller bachelorer i illustration Bachelorerne i grafisk design og / eller bachelorer i illustration er 3-årige programmer, der forbereder de st ...

Læs mere

Bachelor studie arkitektur

Hochschule Biberach University Of Applied Science
BA
<
Fuldtid
<
8 semestre
Tysk
på universitet

Som en del af bachelor bacheloruddannelse læringsresultater inden for kunstnerisk og faglig formåen, er evnen til at civilt engagement og personlig udvikling er bestemt.

Læs mere

Internationale undersøgelser business management i anvendt spil management

EuroPort Business School
BSc
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Den alvorlige gaming markedet er allerede en multi-milliard dollar industri, Europort Forretning schoool letter sine kandidater til at yde et meningsfuldt bidrag til sektoren.

Læs mere

Bachelor kunstmarkedet

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Bachelor
<
Deltid
<
3 år
Fransk
Online

Den SDS® BACHELOR PROFESSIONAL kunstmarked er en europæisk diplom fra INSHED. Uddannelsen giver mulighed for at være fagligt operationel i begyndelsen af ​​din karriere og nyd ...

Læs mere

Bachelor sds photographie

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Bachelor
<
Deltid
<
3 år
Fransk
Online

Le BACHELOR PROFESSIONNEL SDS® PHOTOGRAPHIE est un diplôme européen délivré par l'INSHED. La formation permet d'être professionnellement opérationnel dès le debut de votre car ...

Læs mere