BACHELORSTUDIES

Kunststudier Madrid - Kunststudier-uddannelser i Madrid Kunststudier, Madrid

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Madrid by er hovedstaden i Spanien. Det er et storbyområde med over 3 millioner indbyggere. Det har en arena kaldet Las Ventas, der vært for den årlige tyrefægtning begivenhed. Byen har mange offentlige og private universiteter.

Kunststudier Madrid - Tag din Bachelor i Madrid. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kunststudier, Madrid Filter

Bacheloruddannelser

IE University
Bachelor
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Vores uddannelser er anerkendt af de mest prestigefyldte foreninger på deres respektive områder, og tilbyder en bred vifte af pædagogiske tilgange og redskaber, der er tilpass ...

Læs mere