BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Sverige - Kunststudier-uddannelser i Sverige Kunststudier

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Sverige (Sverige) er den største af de nordiske lande, med en befolkning på 9,5 millioner ca. Det grænser Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen (Öresundsbron). Sverige har en stærk tradition for at være et åbent, men alligevel diskret land.

Kunststudier i Sverige - Tag din Bachelor i Sverige. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Kunststudier, Sverige Filter

Bachelor i kunst i metal kunst

HDK-Valand – Academy of Art and Design
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Bachelorprogrammet i metalkunst giver dig mulighed for at udvikle dit kunstneriske udtryk og håndværk, når du udforsker mulighederne for metal som kunstnerisk materiale i et u ...

Læs mere

BFA i kunst

Lund University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Bachelor of Fine Arts er et tre-årigt program, der sigter mod at uddanne studerende til at blive kunstnere med høje kunstneriske og faglige færdigheder.

Læs mere

Cirkus

University of Dance and Circus, DOCH
Bachelor
Sep 2020
på universitet

Bacheloruddannelsen i Cirkus på doch bruger de færdigheder og de kunstneriske traditioner som et fundament der kan bygges videre på højt niveau tekniske og kunstneriske kompet ...

Læs mere

Dance ydeevne

University of Dance and Circus, DOCH
Bachelor
Sep 2020
<
3 år
på universitet

Dansen erhverv er ved at udvikle og ændre. Hos doch vi ser dette som en udfordring og et incitament til at fremme den nødvendige fleksibilitet for en moderne dans program.

Læs mere