BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Sydkorea - Kunststudier-uddannelser i Sydkorea Kunststudier

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Dem, der ønsker at blive involveret i de skønne kunster, i studiet af litteratur og filosofi, eller at prøve andre kreative roller som designe mode eller kulinarisk kunst, vil være mest sandsynligt at finde programmet for deres interesse i kategorien Arts.

Sydkorea, officielt Republikken Korea, er et suverænt land beliggende i den sydlige del af den koreanske halvø. Navnet "Korea " er afledt af Goryeo, et dynasti, der regerede i middelalderen. Sydkorea er nu et liberalt demokrati og et økonomisk kraftcenter. De mest prestigefyldte omfattende universiteter er Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei Universitet og Korea Universitet.

Kunststudier i Sydkorea - Tag din Bachelor i Sydkorea. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Kunststudier, Sydkorea Filter

BFA i Computer Game Design

George Mason University Korea
Bachelor
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

120-credit Computer Game Design programmet gør det muligt for eleverne at fokusere på de kunstneriske komponenter i computerspil design samtidig med at de giver den tekniske f ...

Læs mere