BACHELORSTUDIES

Kunststudier i Tjekkiet - Kunststudier-uddannelser i Tjekkiet Kunststudier

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

De Arts refererer til programmer, der fokuserer på intellektuelle typen emner, der ikke altid så ligetil som videnskab og matematik. Dem, der ønsker at spille en kreativ rolle ved at bidrage til fællesskabet ville være interesseret i kunst.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Kunststudier i Tjekkiet - Tag din Bachelor i Tjekkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Kunststudier, Tjekkiet Filter

BA i Visual Art Studies

Anglo-American University
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Programmet BA i visuel kunststudier tilbyder tre forskellige koncentrationsområder: Kunsthistorie og kunstteori, Arts Management & Curatorial Studies og Studio Art-mulighe ...

Læs mere

Bachelor i fotografi

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Bachelor
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet

BA Photography programmet er åbent for studerende uden en akademisk baggrund i fotografering. Studerende, der studerer på engelsk, har også mulighed for at deltage i foredrag ...

Læs mere

Ba specialisering i pædagogik: multimedie grafisk design

University of Hradec Králové, Faculty of Education
BA
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Multimedia Grafisk Design er en bachelorgrad undersøgelse felt inden for rammerne af uddannelsen Specialisering i Pædagogik, organiseret i fuldtids form for undersøgelse.

Læs mere

Ba specialisering i pædagogik: spille et musikinstrument og solosang fokuseret på uddannelse + musik kultur

University of Hradec Králové, Faculty of Education
BA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Spille et musikinstrument og solosang fokuseret på uddannelse er en bachelorgrad undersøgelse felt inden for rammerne af uddannelsen Specialisering i Pædagogik, organiseret i ...

Læs mere