BACHELORSTUDIES

Kunststudier Hannover - Kunststudier-uddannelser i Hannover Kunststudier, Hannover

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Hannover er hovedstad i Niedersachsen, Tyskland. Det er kendt for vært årlige kommercielle messer i landet. Det har en befolkning på mere end 500.000 indbyggere. Det har flere universiteter og andre virksomheder for videregående uddannelse.

Kunststudier Hannover - Tag din Bachelor i Hannover. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Kunststudier, Hannover Filter

Træning som Game Designer Art

bib International College
Bachelor
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Tysk
på universitet

Spiludvikling er teamwork, og eksperter er efterspurgte fra forskellige områder. Spildesignere udvikler spilkonceptet og indstiller reglerne i spillet. Som spillekunstner arbe ...

Læs mere

Uddannelse til / for Medieninformatiker / -i Spiludvikling - Option: Bachelor

bib International College
Bachelor
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Tysk
på universitet

Spil udvikling er en holdindsats, og bedt eksperter fra forskellige områder. Som en spiludvikler, er du ansvarlig for den tekniske gennemførelse af de spil design og opsætning ...

Læs mere