BACHELORSTUDIES

Kunststudier Auburn - Kunststudier-uddannelser i Auburn Kunststudier, Auburn

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Auburn University er måske den mest anerkendte universitet i Auburn. Der er også National Center for Asphalt Technology, Ludwig von Mises Institute og Yarborough College.

Kunststudier Auburn - Tag din Bachelor i Auburn. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Kunststudier, Auburn Filter

Bachelor i Art

Green River College
Bachelor
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Green River College International Programs bryster sig af den store tjeneste det giver til hver og alle af vores elever.

Læs mere

Bachelor i kunst og design

Green River College
Bachelor
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Din uddannelse i kunst begynder her. Green River College fremmer en grundig forberedelse til studiet og skabelse af kunst.

Læs mere

Bachelor i kunst og design

Green River College
Bachelor
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Studerende kan tage to år på Green River College, derefter overføre til et universitet for at fuldføre deres fire-årig grad.

Læs mere