Filter
Bachelorgrader
Aruba Studietype: Alle Hastighed: Alle

Bachelor i Aruba - Bachelor-uddannelser i Aruba Bachelor

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Opdaget og påstod for Spanien i 1499, blev Aruba overtaget af den hollandske i 1636. Aruba løsrev fra De Nederlandske Antiller i 1986 og blev en selvstændig, autonom medlem af Kongeriget Nederlandene. Bevægelse i retning af fuldstændig uafhængighed blev standset på Aruba 's anmodning i 1990.

Bachelor i Aruba - Tag din Bachelor i Aruba. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

University of Aruba

Dette treårige BA-STEM-program med 180 kredit fokuserer på bæredygtig udvikling inden for rammerne af små øestater. Programmet er designet til at forberede den næste gene ... [+]

Bachelor Aruba - Bachelor i Aruba.

Bæredygtige ø-løsninger gennem videnskab, teknologi, teknik og matematik

Bæredygtighed er blevet ordet for regeringer, virksomheder og forskningsinstitutter. Bæredygtighed kræver samarbejde mellem institutioner og discipliner, det kan ikke oversættes til teknologiske termer alene. Imidlertid spiller videnskab, teknologi, teknik og matematik (STEM) en vigtig rolle i bæredygtig udvikling i det 21. århundrede.

Små østaters sårbarhed over for miljømæssige og økonomiske chok kræver en tværfaglig reaktion på bæredygtig udvikling. I dette perspektiv er det tydeligt, at vores lande, samfund og industri kræver fremtidige innovatører, undervisere, forskere og ledere, der kan løse de mest presserende udfordringer både i dag og i morgen.... [-]

Aruba Oranjestad
September 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk