2460 Bachelor Programmer i Asien for 2024

Bachelor Programmer i Asien for 2024Filter
    • Taipei, Taiwan
    • Kaohsiung, Taiwan

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Denpasar Selatan, Indonesien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Dubai, Forenede Arabiske Emirater

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bacheloruddannelsen på EAHM løber over 3 år, hvor de studerende får en god forståelse af, hvad der er gæstfrihed, hvordan det drives, og hvordan det eksisterer i en by som Dubai. Studerende vil få et holistisk syn på gæstfrihedens verden ved at studere primære fag som Front Office Operations, F&B-service, Events og Housekeeping. Sammen med specialiserede kurser i gæstfrihed vil de opkvalificere sig selv i grundlæggende ting som finans, økonomi og menneskelige ressourcer.

    • Kowloon Tong, Hongkong

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration (Hons)-uddannelsen er en integreret kombination af almen uddannelse og erhvervsstudier af høj kvalitet. Det er designet til studerende, der har en stor interesse for erhvervsstudier. Optagede studerende kan undersøge forskellige koncentrationer ved at gennemføre en fælles pensum for år 1 og skal erklære deres koncentration inden udgangen af år 1.

    • Bangkok, Thailand

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Be'er Sheva, Israel
    • Sde Boker, Israel

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    BA i litteratur er designet til at give de studerende en omfattende forståelse af litterære værker, litterær analyse, kritisk tænkning og de kulturelle og historiske sammenhænge, hvori litteratur produceres. Under bacheloruddannelsen i litteratur ved Ben-Gurion Universitet studerer studerende typisk en bred vifte af litterære genrer, herunder skønlitteratur, poesi, drama og faglitteratur.

    • Seoul, Sydkorea

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Ramat Gan, Israel

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Fakultetet for jødiske studier ved Bar-Ilan University er det største og mest varierede af sin art i verden og omfatter ni afdelinger inden for de forskellige specialer inden for jødiske studier. Alle disse er åbne for studerende på den tværfaglige afdeling, der bryder de traditionelle grænser mellem de forskellige discipliner og samler dem i et program, der er rigt på indhold og unikt i sit udvalg. Hver studerende på instituttet ledes i deres studier af en højtstående akademisk rådgiver.

    • Seoul, Sydkorea

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Barcelona, Spanien
    • Bangkok, Thailand

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Data Science-programmet tager sigte på at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at skære gennem strømmen af data, vi har at gøre med på verdensplan. Studerende lærer at skære igennem støjen og anvende automatiserede analyseværktøjer til at skabe nyttig viden ud af big data.

    • Berlin, Tyskland
    • Iserlohn, Tyskland
    • + 2 more

    Fuldtid

    6 semestre

    På campus

    Engelsk, German

    Som manager for morgendagen er iværksættertænkning og handling dine mest værdifulde værktøjer. Et vellykket afsluttet program i forretningsadministration er din billet til en karriere i den private sektor. Vores kandidater nyder de bedste jobmuligheder takket være den praktiske erfaring, de får tidligt.

    • Kowloon, Hongkong

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    BSc (Hons)-ordningen i hotel- og turismeledelse er tværfaglig og udstyrer de studerende med den faglige viden og færdigheder til en bred vifte af komplekse, ledelsesmæssige og specialiserede arbejdsaktiviteter inden for hotel-, turisme- og eventbranchen. BSc-uddannelsen har tre specialer: Hotel Management, Smart Tourism and Hospitality, og Event and Experience Management og to sekundære hovedfag: Kunstig intelligens og dataanalyse, og Innovation og Entrepreneurship. Det kombinerer teori og praksis inden for hotel, turisme, begivenheder og oplevelse og bredere serviceindustrier med en kundeserviceorientering for at producere kandidater, der er udstyret til en række forskellige branchestillinger. Kandidater kan hurtigt udvikle sig til stillinger på ledelsesniveau inden for disse brancher, enten lokalt eller internationalt. Studerende lærer at være kundefokuserede, analytiske og uafhængige og udvikler kommunikations- og lederevner. De får også et globalt perspektiv for at imødekomme de voksende udfordringer, som den dynamiske hotel-, turisme- og begivenheds- og oplevelsesindustri står over for.

    • Tbilisi, Georgien

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Shanghai, Kina

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Det kinesisk-britiske college, USST, blev dannet gennem partnerskabet mellem 1 kinesisk universitet og 9 britiske partneruniversiteter fra Det Nordlige Konsortium i Det Forenede Kongerige (NCUK).

    • Fayette, USA
    • Hong Kong, Hongkong

    Fuldtid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Som kommunikationsstudier, der er vigtige for UIU, vil du lære om den centrale rolle kommunikationen har i vores liv. Du får mulighed for at lære at identificere, analysere og evaluere forskellige kommunikationsmål og tilpasse meddelelser til kravene i komplekse situationer.