BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Asien - Bachelor-programmer Bachelor Asien

Færdiggøre en bachelorgrad i Asien åbner betydelige professionelle døre via viden, færdigheder og ekspertise opnået, lavet samt etablering af netværk forbindelser. Bachelorgrad i Asien er meget varierede og forskelligartede. Bachelorstuderende i Asien kan studere alt fra International Hospitality til Electrical Engineering, fra Business Administration til medicin, fra Civil Engineering til Lingvistik, og næsten alt i mellem. Uanset om i Kina, Thailand, Rusland, De Forenede Arabiske Emirater, Saudi-Arabien, Malaysia, Israel, Oman, Taiwan, Tyrkiet eller et andet land, bacheloruddannelser i Asien forpligtet til at støtte de studerende. Visse europæiske og nordamerikanske universiteter har afdelinger i Asien, der giver en virkelig international uddannelse.

Bacheloruddannelser i Asien ofte de sidste tre til fire år.Studerende vil blive introduceret til en række forskellige former for læring, herunder foredrag, seminar, gruppe projekter, praktikophold og studier i udlandet muligheder. Afhængigt af bacheloruddannelsen, kan eleverne også gøre hands-on arbejde i et laboratorium, studie eller rollespil indstilling. Fakultetet i bacheloruddannelserne i Asien, som er angivet nedenfor, er kvalificeret til, og dedikeret til at levere en kvalitet og lærerig oplevelse for alle elever.

Så hvis du vil overveje at studere arkitektur i Izmir, Business i Bangkok eller International Hospitality Management i Dubai, for eksempel, rul derefter ned og tjek denne lange liste over bacheloruddannelser i Asien!

resultater fundet Filter

Bachelor i International Finance

Financial University under the Government of the Russian Federation
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Moskva

International Finance Faculty (MFF) giver uddannelse til bachelorer og mastere inden for forberedelsen "Økonomi". Efter afslutningen af ​​uddannelsen modtager eleverne et eksamensbevis for Finanstilsynets statsstandard under Den Russiske Føderations regering og har også mulighed for at opnå et eksamensbevis fra et af de prestigefyldte vestlige partneruniversiteter.

Bachelor i Hospitality Management

Mena College of Management
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette fire-årige Hospitality Management-program ved Mena College of Management blev udviklet ud fra omfattende industrimateriale og designet med fokus på progressiv læring inden for fire vigtige områder inden for gæstfrihed og turisme, herunder management, økonomi, menneskelige ressourcer og marketing. Studerende får mulighed for at lære og udvikle teamwork, ledelse, kommunikation, kritisk tænkning og problemløsning færdigheder.

Bachelor i statsvidenskab

The British University in Egypt
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Ægypten Kairo

Programmet har til formål at give eleverne mulighed for at få en forståelse af nationale og internationale perspektiver på mange aspekter af erhvervslivet; som igen kan fremme graduate karriereveje på forskellige områder, som diplomatisk service, journalistik, akademi, lov og ikke-statslige udviklingsorganisationer. Dette omfatter kendskab til regionalpolitik, kulturel følsomhed, eksponering for international politik og kendskab til juridiske og økonomiske rammer.

Bachelor i International Business Administration

Triatma Mulya Stenden
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Indonesien Denpasar

Bliv verdensborger ved at studere 2 år i Bali, 1 år i Holland og udvide dine horisonter med en verdensomspændende lønnet praktikplads, som normalt fører til øjeblikkelig beskæftigelse efter afslutningen. Start på denne spændende rejse ved at tilmelde dig vores indtagelse i februar 2018 og få 30% rabat på dit 1. årige studiegebyr. Fuld undervisning skal betales senest den 23. december 2017; T

Bachelor of Fine Arts i grafisk design

Zayed University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 mere

I grafisk design erhverver de studerende teoretisk og praktisk viden inden for design og praksis, samtidig med at de udvikler en bred vifte af færdigheder inden for print og medie design. Gennem deres kursusstudier udforsker de typografi, publikation og emballage design, reklame, branding og webdesign. De lærer også om projekt briefs, forskning og klient interaktion, og hvordan man pitcher, udvikler og endelig implementerer designforslag. Gennem lokalsamfund og gruppespecifikke og klientbaserede projekter opfordres eleverne til at forstå den sociale og kulturelle dimension af ethvert projekt for at blive innovative ledere inden for design.

BA

George Mason University Korea
på universitet Fuldtid 4 år Marts 2020 Sydkorea Incheon

Verden bliver mere og mere forbundet, og evnen til at skabe og opretholde tværkulturelle forbindelser er vigtigere end nogensinde. Da virkningerne af vold og konflikt mærkes overalt i det globale samfund, ser vi flere og flere muligheder for samarbejde, problemløsning og fredsopbygning i lokalsamfund og på tværs af internationale barrierer.

Bachelor of Design

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) er et privat non-profit universitet, akkrediteret af Ministeriet for Videregående Uddannelse i UAE.

IKT Global Program

The University Of Aizu
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Japan Iitate

Dette program forfølger innovation og udvikling inden for IKT og har et bredere udvalg af computervidenskab og teknik. Derudover tilbydes emner som japansk sprogkurser og "Aizu kultur og historie". Eleverne vil kunne forstå regional identitet gennem erfaringer i japansk kultur og derefter tage en aktiv rolle i verden baseret på identiteten.

BA i statsvidenskab

Bar-Ilan University
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2020 Israel Ramat Gan

Hvis du er nyhedsfejl, og mediernes nyhedsdækning er bare ikke nok; hvis du finder historiske og politiske processer nitte hvis du ønsker at forstå, hvordan de forskellige regeringsled arbejder hvis du drømmer om en karriere i politik eller samfundstjeneste Kort sagt - hvis du vil vide mere om de systemer, der påvirker vores liv, er Statskundskab det bedste valg for dig!

Bachelor i Archıtecture

American University of Cyprus
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Cypern Nicosia

Med en stærk vægt på menneskelig værdi og professionel etik har arkitekturafdelingen tilbudt en uddannelse baseret på kritisk og teoretisk viden, kreative designfærdigheder, de seneste teknikker til præsentation og arkitektoniske bygningsteknologier.

Bachelor of Fine Arts i Fashion Design

Rangsit University International College
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Thailand Lak Hok

Institut for mode design sigter mod at forme en mode designer til at blive førende inden for kreativitet, med en dyb forståelse af moderne design, fuldt udstyret med de færdigheder, der kræves til at udarbejde indviklede detaljer. De udforsker innovative designs gennem designforskning og eksperimenterer med nye materialer og teknikker, både ved hånd og maskine. Undersøgelsen dækker også væsentlige aspekter af mode, der spænder fra high fashion, ready-to-wear, modetrends til modebranchen.

Bachelor i International Hotel Management

Vatel Hotel School Thailand International Hospitality industry
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Thailand Bangkok

Med Bachelor i International Hotel Management er du kvalificeret til at udføre operationelle lederstillinger i den internationale hotel- og turistindustri. I løbet af disse 4 års skolegang erhverver Vatel-studerende faglig, juridisk, økonomisk og grundlæggende sproglig viden til deres felt; lære ledelsesteknikker og team-førende færdigheder.

Bachelor i Kommunikation i Journalistik

Hong Kong Baptist University School of Communication
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Hongkong Hong Kong

International Journalism Concentration forbereder eleverne til den vigtige rolle at informere Hong Kong om verden og verden om Hong Kong. Udvikling af elevernes skrive- og rapporteringsevner på engelsk er programmets hovedopgave.

Bachelor i petroleumsingeniør

Khazar University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Aserbajdsjan Baku

Bachelor i petroleumsteknologi programmet giver avanceret uddannelse til petroleumsteknik fagfolk for at sætte dem i stand til at skabe og anvende innovative teknologier inden for boring, produktion og reservoir engineering samt effektivt udnytter deres viden og færdigheder til at finde løsninger på miljøspørgsmål i forbindelse med olieindustrien.

Bachelor i datalogi

Innopolis University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Rusland Kazan

Innopolis University Bacheloruddannelsen er designet af verdensklasse eksperter inden for computervidenskab, robotik og software engineering, der arbejder sammen med repræsentanter fra forskergruppen og it-virksomheder.