Filter
Bachelorgrader
Australien New South Wales Albury Studietype: alle Hastighed: alle

Bachelor Albury - Bachelor-uddannelser i Albury Bachelor, Albury

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Australien har en subsidieret højere uddannelse for studerende at forfølge bachelor grader. De giver også lån og tilskud til de postgraduate studerende. Højere uddannelse starter ved bachelor-grad niveau til en doktorgrad tilbydes i ethvert fagområde.

Der er fremragende videregående uddannelser faciliteter i Albury-Wodonga. Med institutioner som La Trobe University i kombination med dejlige strande, venlig atmosfære og smuk natur gør denne by en vigtig destination for de videregående uddannelser.

Bachelor Albury - Tag din Bachelor i Albury. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Charles Sturt University

... [+]

er for dig.

Hvorfor studere dette kursus? Hvad vil jeg lære?

Vejledende ATAR

[-]
Australien Albury
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Charles Sturt University

. Hvorfor studere dette kursus? eller eller eller ... [+]

.

Hvorfor studere dette kursus? eller eller eller [-]
Australien Albury Melbourne Wagga Wagga
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Charles Sturt University

Vores Bachelor of Business Studies er en "designer grad", hvilket giver dig fleksibilitet til at studere en bred vifte af emner, herunder humanistiske og naturvidenskabel ... [+]

Har du en stor interesse i erhvervslivet? Vil du foretage en konkurrencedygtig grad, der giver maksimal fleksibilitet?

Vores Bachelor of Business Studies er en "designer grad", hvilket giver dig fleksibilitet til at studere en bred vifte af emner, herunder humanistiske og naturvidenskabelige fag, sammen med dine business fag til at give den viden og de færdigheder, du har brug for i din arbejdsplads eller fremtidige karriere .

CSU har også en generøs kredit system til at genkende din tidligere undersøgelse. Med forbehold for universitetet godkendelse, kan du bruge din eksamensbevis eller certifikat IV kvalifikation at reducere længden og prisen på dit kursus.

Hvis dine planer ændrer sig undervejs, kan du afslutte grad med en Associate Degree i Business Studies efter afslutning 16 forsøgspersoner eller med en HD i Business Studies efter endt otte fag.... [-]

Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra  + 4 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Charles Sturt University

CSU 's Bachelor of Accounting vil give dig de analytiske, kommunikation og lederevner, du har brug for at blive en eftertragtet virksomhed professionel. Uanset branche du ... [+]

Revisorer er globale borgere, der er indehavere af mange af de mest dynamiske og indflydelsesrige stillinger i verden. Det er fordi hver organisation, i alle brancher - fra landbrug til minedrift, fra den globale finansiering til ikke-for-profit - afhængig af innovative mennesker, der kan løse komplekse forretningsmæssige problemer.

CSU 's Bachelor of Accounting vil give dig de analytiske, kommunikation og lederevner, du har brug for at blive en eftertragtet virksomhed professionel. Uanset branche du gerne vil arbejde i og hvor du gerne vil leve, kan vores Bachelor of Accounting tage dig der.

Vores fleksible og professionelt akkrediteret program tilbydes på fuld tid og deltid på campus, eller du kan studere online fra overalt i verden. Nat klasser er tilgængelige på vores Albury-Wodonga Campus.... [-]

Australien Albury Bathurst Melbourne Wagga Wagga Port Macquarie  + 2 Mere
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Læs mere på dansk
La Trobe University

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad. ... [+]

Få en internationalt akkrediterede regnskabsmæssig kvalifikation, mens opbygge din egen specialisering i en virksomhed disciplin med denne grad.

I dit første år vil du blive introduceret til en række af business discipliner som økonomi, finansiering og markedsføring. Du vil også afslutte den første emnet for din regnskabsmæssig større.

Gennem denne store, vil du opbygge detaljeret viden om den finansielle og internt regnskab, der tegner informationssystemer og revision. Du vil også udvikle projektledelse færdigheder og en bevidsthed om etik, menneskerettigheder, bæredygtighed og den offentlige orden, forberede dig til en karriere inden for områder som beskatning, økonomistyring, retsmedicinske regnskab og virksomhedsrådgivning.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton  + 2 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
La Trobe University

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom ... [+]

Benyt lejligheden til at opleve en række af business discipliner, før der træffes beslutning om din store og tilpasse dine motiver til at passe dine karrieremål.

Dette kursus giver dig mulighed for at studere branchespecifikke områder som begivenheder, sport, turisme og gæstfrihed ledelse. Du kan desuden vælge en disciplin, såsom regnskab, økonomi, finansiering, ledelse eller markedsføring som din primære dur, og matche det med enhver virksomhed eller ikke-erhvervsmæssige større, mindre eller elektiv fra på tværs af universitetet.

Din første år giver dig et overblik over forretningsmetoder og forbereder dig til at tage på højere niveau problemløsning i andet og tredje år. Dine fag vil introducere dig til regnskab, finans, ledelse, markedsføring og økonomi - alt nøglen til at forstå business miljøer. Have stikprøven en række emner i første semester, kan du derefter vælge en eller to discipliner for at specialisere sig i hele resten af ​​dit kursus.... [-]

Australien Melbourne Bendigo Albury Mildura Shepparton Sydney  + 3 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk