BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor Australian Capital Territory - Bachelor-uddannelser i Australian Capital Territory Bachelor, Australian Capital Territory

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Bachelor Australian Capital Territory - Tag din Bachelor i Australian Capital Territory. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor of Design (Visual Communication Design)

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 - 20 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Studie en Bachelor of Design (Visual Communication Design) og sæt dig selv på vejen til en vellykket designkarriere.

Bachelor of Event og Turisme Management

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Arrangementerne og turistindustrien vokser hurtigt, med turisme, som nu direkte bidrager med næsten tre procent til Australiens BNP. For at bidrage til yderligere vækst og bæredygtighed er der behov for en dygtig og erfaren arbejdsstyrke - og her kommer UC.

Bachelor of Commerce (regnskab)

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Formålet med dette kursus er at producere forretningsfolk, der er rustet til at løse problemer i et tværfagligt erhvervsmiljø. Handels- og regnskabsverdenerne vil blive udforsket i sammenhæng med bredere sociale, juridiske, økonomiske og politiske miljøer.

Bachelor of Accounting

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Formålet med Bachelor of Accounting er at producere højt kompetente, arbejdsklare kandidater med en dybtgående disciplin viden og de tekniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde som socialt ansvarlige regnskabspersonale på tværs af den private og offentlige sektor.

Bachelor i sport og motion

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Vores Bachelor i sport og motion videnskab udforsker kompleksiteten af ​​menneskelig bevægelse og strategier til at hjælpe atleter med at nå deres fulde potentiale.

Bachelor i Bygnings- og Byggeledelse

University of Canberra
på universitet Fuldtid 8 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Hvis du er ivrig efter at blive en veluddannet fagmand i byggebranchen, kan Bachelor of Building and Construction Management udstyre dig med de nødvendige færdigheder til at blive en selvsikker leder.

Bachelor i Informationsteknologi

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Hvis du har en passion for informationsteknologi (IT) og er ivrige efter at berige dine beskæftigelsesudsigter på tværs af en bred vifte af brancher, kan dette være den Pathway du har ledt efter.

Bachelor i Software Engineering

University of Canberra
på universitet Fuldtid 6 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Hvis software engineering er din valgte karriere fokus, så er der ikke noget bedre sted at studere end UC. Et omfattende kursus med bred dækning på tværs af hele software engineering spektret, du vil undersøge design og konstruktion af software systemer, på tværs af en række forskellige industrier.

Bachelor of Engineering i Network og Software Enginneering (Honours)

University of Canberra
på universitet Fuldtid 8 - 24 semestre Januar 2020 Australien Canberra

Integreret inden for netværksteknologi, software engineering, elektronik og informationsteknologi vil denne fireårige kandidatgrad se dig udbygge dine netværkskompetence og fordøje i en bred vifte af specialiserede fagområder akkrediteret af både Engineers Australia og Australian Computer Society (ACS) ).

Bachelor af spil og virtuelle verdener

Academy of Interactive Entertainment
Online og campus kombineret Fuldtid Deltid 3 år Januar 2020 Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online USA Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 11 mere

Den Bachelor of Games og virtuelle verdener (Programmering) er et treårigt Degree leveret i samarbejde med Canberra Institute of Technology (CIT). Graden er designet til at producere kandidater til simulationen, virtuelle verdener og spil brancher og giver professionelle spil-programmører med de færdigheder og viden i en computer science grad kontekstualiserede af gaming applikationer, plus spidskompetencer i programmering og design.

Bachelor of Business undersøgelser

Charles Sturt University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år Januar 2020 Australien Albury Bathurst Melbourne Sydney Wagga Wagga Port Macquarie Canberra + 8 mere

Vores Bachelor of Business Studies er en "designer grad", hvilket giver dig fleksibilitet til at studere en bred vifte af emner, herunder humanistiske og naturvidenskabelige fag, sammen med dine business fag til at give den viden og de færdigheder, du har brug for i din arbejdsplads eller fremtidige karriere .